Bine ati venit pe website-ul Liceului Teoretic „Spiru Haret” Moinești !!!

Viziune

                Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moinesti este o scoala deschisa valorificarii potentialelor variate ale tinerilor si ale municipilui in activitati de invatare formale si neformale, dezvoltand competente de comunicare si sociale in spirit civic european si democratic, punand accent pe descoperirea vocatiei.

                Anticipand nevoile comunitare si individuale, Liceul Teoretic “Spiru Haret” isi propune sa formeze tinerilor capacitatea si responsabilitatea deciziei privind propria cariera si asigura competentele necesare continuarii dezvoltarii profesionale in invatamantul superior.

                In liceul nostru fiecare elev este indrumat pe drumul sau de succes, spre performanta, prin deschiderea spre tot ce ofera invatamantului tehnologia mileniului trei si mentinerea in randul liceelor bune, asigurand un act educational complet.

                Ne propunem, in primul rand, sa realizam un invatamant de calitate prin:

  • asigurarea unei baze materiale moderne si a tuturor conditiilor de igiena, securitate si liniste;
  • valorificarea competentelor colectivului didactic;
  • implicarea in proiecte care sa permita accesul la viziuni moderne asupra invatamantului.
 

Misiune

                Concretizarea misiunii se face printr-un set de obiective masurabile si verificabile ce permit evaluarea si controlul performantelor, impreuna cu folosirea eficienta a resurselor umane si materiale, o colaborare eficienta si rodnica cu familiile elevilor, cu comunitatea locala si mai ales aplicarea curriculum-ului adaptat la necesitatile elevilor si al cererii pietei muncii locale.

                Cresterea calitatii actului educational – masurabil in rezultate la invatatura, numar de absente, rezultate la concursuri si olimpiade, procent de promovabilitate la Bacalaureat.

                Valorificarea la maxim a resurselor umane – masurabil in numar de cadre didactice inscrise la grade, gradatii de merit, programe de perfectionare, numar si calitate a proiectelor derulate.

                Dezvoltarea personala a elevilor din perspectiva invatarii permanente – masurabil in numar de participanti la proiecte extracurriculare, numar de voluntari in proiecte cu specific.

                Dezvoltarea perteneriatului social,participarea la programe comunitare – masurabil in numar de proiecte, colaborari, parteneriate.

 
Descarcare: Regulament de organizare si functionare

  

 Festivitatea de deschidere - anul scolar 2016-2017 

 


 

 Imnul Liceului Teoretic "Spiru Haret" Moinesti  (descarca versuri imn)

...